Datum: 11-12-2018     Tijd: 22:20

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: C2_2007

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag HBC-2 Seizoen 2006/2007

Hengelo (Gld), 1 maart '07
Hallo clubgenoten,
Op het moment dat dit stukje naar de clubkrantcommissie wordt gestuurd, zijn we allemaal aan het uitpuffen van het afgelopen seizoen. Iedereen is zich even aan het ontspannen; Ria in Egypte met " haar" Gerrit onder de palmbomen, Harry, Roy, Bert en Karin 'gewoon' in het natte Nederland.
We begonnen met z'n vieren aan het begin van het seizoen, maar in de reserve stonden Bert Wechgelaar, Bertha Roozegaarde en Gerrit Hulstijn. Judith Weustenenk, Rowena Wolf en Tonnie Bergervoet vielen alledrie ťťn keer in. Harry heeft helaas veel last gehad van een blessure, waardoor hij maar een enkele keer mee kon spelen. Maar met elkaar zijn we het seizoen goed doorgekomen, dus invallers bedankt! ! ! !
We zijn in de middenmoot geŽindigd, dus niet ontevreden. De laatste wedstrijd was tegen Phido in Doetinchem. We sloten het seizoen wel mooi af met een 5-3 winst en hadden ontzettend veel dorst De vorige keren was er na afloop van een uitwedstrijd nooit meer een cafetaria open tot onze ergernis. Als afsluiter zijn we dan nu na de laatste wedstrijd nog "effe gezellig" wat gaan drinken bij de "Proats". Voor herhaling vatbaar. Op naar het volgende seizoen!!!!!!!!...

HBC 2
Ria Onstenk