Datum: 11-12-2018     Tijd: 21:37

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: C2_2008

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag HBC-2 Seizoen 2007/2008

De laatste competitiewedstrijd is alweer even geleden en de competitie alweer zo goed als vergeten. Het schrijven van een verslag over de wedstrijden wordt er daarom niet makkelijker op.
Eigenlijk moet bij en/of direct na elke wedstrijd een klein verslag geschreven worden zodat we, na plaatsing op de website, ook tijdens de competitie kunnen lezen wat de verschillende teams ervaren hebben. Dit is mogelijk een goed idee voor de volgende competitieronde.
Wij, het 2e team, zijn gestart met een uitwedstrijd op zondag 23-09-‘07 in Didam (uitslag: 4-4). En de laatste (uit-)wedstrijd is gespeeld op vrijdag 22-02 tegen LBC 72 (uitslag 1-7). Gedurende de competitie bleken dateen aantal teams aardig tegen elkaar opgewassen waren. Voor deze teams, Varsseveld, Didam en HBC 2 bleef echter niets anders over dan een strijd om de 2e plaats. Flash uit Vorden bleek al snel een te sterk team vooral dankzij de twee heren van dat team. Het damesenkel kon, niet alleen bij ons team, bij Flash nog wel in winst worden omgezet. Bij de mixen werd dat al erg moeilijk en voor het herenenkel en -dubbel zo goed als onmogelijk.
De strijd om de 2e plaats hebben we wel in ons voordeel kunnen beslechten, al hebben we bij sommige wedstrijden toch het gevoel dat we te makkelijk punten hebben laten liggen.
De wedstrijden tegen Didam (4-4 en 5-3 winst) gingen redelijk gelijk op. We waren wel een beetje teleurgesteld na de 1e wedstrijd omdat een aanvankelijke 3-0 voorsprong uiteindelijk nog ternauwernood resulteerde in een 4-4 gelijkspel. Voor de uitwedstrijd heeft voor Karin Bertha Rozengaarde meegespeeld. In de thuiswedstrijd tegen Varsseveld waren Roy en Bert niet van de partij, maar Harry heeft met Tonnie Bergervoet als invaller goede zaken gedaan. Het waren vooral de dames die de punten hebben laten liggen met als resultaat een 4-4. In de Uitwedstrijd, nu met Roy, Bert en Harry een zelfde beeld. De mannen weten de punten binnen te halen, maar de Varsseveldse vrouwen bleken echt te sterk. Helaas kon er nu ook geen mix gewonnen worden zodat we op 5-3 verlies bleven steken.
Beide wedstrijden tegen Phido hebben we met winst (5-3 en 6-2) kunnen afsluiten, waarbij vooral in de uitwedstrijd ons beste spel hebben laten zien. Tegen LBC 72 hebben wij ons van twee kanten laten zien, de eerste (thuis)wedstrijd verliep moeizaam en we konden er maar net 4-4 uitslepen. De uitwedstrijd daarentegen zaten we weer in beter in ons vel, zoals de uitslag (7-1 winst) mag doen vermoeden. Als laatste tegenstander en ook als laatste in de poule geëindigd: Zevenaar BC 2. Beide wedstrijden hebben we overtuigend gewonnen met 7-1. Tijdens de uitwedstrijd op 11-01-‘08 zat Ria in Egypte en werd haar plaats ingenomen door Betsie Groot-Roessink, waardoor we de (7-1) er mede weer hebben uitgehaald. Wel probeerde de Zevenaren nog een puntje van ons af te snoepen door de uitslag van de uitwedstrijd te veranderen in 2-6. Na wat heen en weer bellen werd dit weer rechtgezet.
Al met al weer een afwisselend seizoen met mooie en minder mooie wedstrijden. Terugkijkend kunnen we toch tevreden zijn over het behaalde resultaat (2e plaats).
Namens alle teamleden wil ik de invallers (Tonnie, Bertha en Betsie) bedanken voor hun inzet.
HBC-2:
Ria, Karin, Roy, Harry, Bert