Datum: 11-12-2018     Tijd: 20:55

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: C2_2009

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag HBC-2 Seizoen 2008/2009

Dit seizoen waren we ingedeeld in de 4e klasse.
Ons team bestaat uit:

- Harry Kuipers
- Roy Leidelmeijer
- Tonny Bergervoet
- Ria Onstenk
- Marleen Bergervoet
- Karin Wolf

Het voordeel van een team van 6 spelers is dat je bijna geen invallers hoeft te vragen.
De prestatie die we neergezet hebben, was ondanks een compleet team wel wat minder, tenzij je de lijst op de kop houdt. Dan stonden we bovenaan.
We begonnen het seizoen goed, met een 4-4 stand tegen Steenderen. De volgende wedstrijden hebben we helaas met de meest uiteenlopende standen verloren.
Een aantal wedstrijden hebben we best lekker gespeeld, maar in het algemeen zouden we het prima vinden om in de vijfde klasse te gaan spelen. Dat kun je iets meer tegenstand geven bij de wedstrijden. Op naar het volgende seizoen en dan gaan we er weer met frisse moed tegenaan.

Groetjes van HBC 2

Terug naar Verslagoverzicht