Datum: 11-12-2018     Tijd: 22:10

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: J1_2007

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag 2007 HBC J1

Wij, Marleen, Robert, Tara, Sander & Rowena, vormen het 1 e jeugdteam van de Hengelose Badminton Club (HBC). Wij spelen dit jaar voor het eerst onder de 17 en het is ons eigenlijk heel erg goed bevallen. Er werd ons gevraagd een stukje te schrijven voor in de krant over het afgelopen seizoen. Dat hebben we toen gedaan en dit is eruit gekomen :
Het afgelopen seizoen is volgens ons zeer geslaagd; We hebben de derde plaats behaald. Dat is toch een prima prestatie! ! Het was ook vooral een erg gezellig en leuk seizoen. In het team kunnen we het goed met elkaar vinden en het samenspelen gaat ook erg leuk. Qua uitdaging was het dit seizoen veel spannender; vorig jaar was het nogal makkelijk, maar dit seizoen hadden we wat meer tegenstand. Het laatste paar wedstrijden moest de eindplaats bepalen. Maar vooral het team van Doesburg was iets te sterk voor ons. We hebben net de tweede plaats niet kunnen behouden.
De laatste uitwedstrijd hebben we helaas met 3-5 verloren, terwijl we thuis 4-4 gelijk gespeeld hebben. Dat was wel even jammer, maar we hebben ons best gedaan en dat is heel belangrijk. En misschien lukt het ons volgend jaar wel om kampioen te worden! !

Groetjes,
Het eerste HBC- jeugdteam