Datum: 19-02-2019     Tijd: 16:13

Informatie-Verslagen
 

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: J1_2008

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag 2008 HBC J1

Beste lezers,

Afgelopen seizoen hebben wij, Sander Massen, Robert Massen, Tara Weustenenk, Marleen Bergervoet & Rowena Wolf, de derde plaats behaald. Dit hebben we ook mede te danken aan Aniek Luesink en Kari Rondeel die altijd klaar stonden om in te vallen, wanneer één van onze spelers niet kon. In het midden van de competitie, kreeg Sander tot 3 keer toe een longontsteking a.g.v. een cyste. Hij is daar aan geopereerd en kon niet meer meedoen in de competitie. Hierdoor hadden wij nog maar één heer in ons team, namelijk Robert. Dit maakte het wel een stuk moeilijker. Maar ondanks dit ongemak, hebben we toch de derde plaats weten te behalen. Overigens gaat het nu weer een stuk beter met Sander. Na de operatie aan zijn longen mag hij nu alles weer doen. Sinds kort traint hij ook weer mee op de dinsdagavond.
Dit seizoen was voor ons wel anders dan andere seizoenen, omdat er van alles is gebeurd. Maar we hebben toch heel erg genoten en zijn trots op onze derde plaats!

Met vriendelijke groet,
Het team J1, U17.


Terug naar Verslagoverzicht
Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate