Datum: 11-12-2018     Tijd: 21:22

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: J1_2010

Terug naar Verslagoverzicht

HBC J1 Seizoen 2009/2010

Dit seizoen speelden we met een team dat bestond uit 4 vaste spelers en 2 invallers. De 4 vaste spelers waren als volgt:
1ste heer: Sander Massen
2de heer: Rowena Wolf
1ste dame: Aniek Luesink
2de dame: Kari Rondeel
Onze invallers waren: Tara Weustenenk en Manon Groot-Roessink.
We begonnen het seizoen zoals altijd vol goede moed. Het was voor ons de eerste keer dat we met dit team speelde. Rowena en Sander waren al wel redelijk goed op elkaar ingespeeld, maar de combinatie met Aniek en Kari was nog bijna niet voorgekomen. Maar gelukkig waren we al snel aan elkaar gewend en we begonnen het seizoen dan ook vrij goed. De eerste helft van het seizoen stonden we dan ook bij de eerste drie, maar Vorden bleef wel elke keer net boven ons. Toen we tegen Vorden moesten spelen, maakte Vorden echt de voorsprong op ons. Vorden was gewoon iets sterker, waardoor we deze wedstrijd dan ook verloren met 6-2. Natuurlijk waren we wel teleurgesteld, maar gelukkig hadden we het met ons team altijd ontzettend gezellig en speelden we vooral voor de fun. De tweede helft van het seizoen verliep niet helemaal vlekkeloos. Kari kon af en toe niet spelen op zaterdag, omdat ze dan vooral met haar werk zat. En Tara en Manon konden dan ook niet altijd spelen, met als gevolg dat we wel eens met zín drieŽn in de sporthal stonden en meteen drie punten van de 8 moesten inleveren aan de tegenpartij. Vaak wonnen we deze wedstrijden toch nog met 5-3, maar dat was niet genoeg. Een aantal teams kwamen ons voorbij en zo stonden we al snel op de 4de plek. Toen kwam ook nog het vervelende nieuws dat Aniek zware longontsteking en de ziekte van Pfeiffer had. Dit was ontzettend vervelend voor haar, want ze kon niet meer meedoen met de wedstrijden. Zo stonden we nog een keer met zín drieŽn in de sporthal en moesten we weer 3 punten inleveren. Dat was natuurlijk niet leuk, maar het ging ons erom dat Aniek weer snel beter zou worden. Op een gegeven moment wisten we dat we de eerste plek niet meer zouden behalen, waardoor we de laatste wedstrijden van het seizoen alleen voor onszelf speelden. De allerlaatste wedstrijd van het seizoen vond thuis plaats en Tara en Aniek hebben toen ook nog meegedaan! Dat was een erg leuke afsluiting van het seizoen.
Al met al was het een erg leuk seizoen met een aantal tegenslagen, maar ondanks alles hebben we een goede prestatie neergezet.

HBC Ė Jeugd 1.

Terug naar Verslagoverzicht