Datum: 25-09-2018     Tijd: 05:18

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: R1_2010

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag 2010 HBC recreanten 1

Het seizoen begon voor ons op 9 oktober met de thuiswedstrijd tegen Lochem. We wonnen deze wedstrijd met 5 tegen 3. Een goed begin kun je zeggen, al hadden we na afloop het idee dat er een hogere score in gezeten had. Maar ach niet getreurd, het seizoen is nog lang.
Een week later kwam spees sjuttel op bezoek. We begonnen vol goede moed na de goede prestatie van vorige week. Er werden heel veel 3 setters gespeeld deze avond, en de verschillen waren heel klein. Neemt niet weg dat we met 2 - 6 het onderspit delven. Dit hebben we in de kantine even recht getrokken.
Na enkele weken hard trainen is onze volgende thuiswedstrijd. We moeten tegen Doesburg. We zetten ons geheime wapen Martijn in. Hij begint heel sterk, helaas verliest hij zijn enkel met twee keer 21 - 23. Jammer, toch komen we in deze wedstrijd nog met 3 - 2 voor. Of het conditie gebrek is, of wat dan ook, de laatste partijen gaan allemaal verloren en we verliezen met 3 - 5. Het word er gelukkig niet minder laat om in de kantine.
Op zondag spelen, is niet echt ons favoriete ding. Maar 15 november kijken we met plezier naar uit. We moeten naar onze leukste tegenstander phido in Doetinchem. Dit is meestal een groot feest, dus hou de middag maar vrij. Maar eerst moet er gespeeld. Meestal zijn ze te sterk voor ons. Ze hebben een inval dame, misschien bied dat wat perspectief. Maar helaas, we redden het net niet. In de kantine is het weer super gezellig. We kijken met plezier naar de dame met de mooie grote ogen. Er is een andere kantine beheerder, en jawel.... in tegenstelling tot vorig jaar nu geen chips, maar friet en hapjes
Onze eerste seizoenshelft zit er al weer op. We zitten maar in een poule van 5 ploegen. Jammer , dat zijn wel heel weinig wedstrijden. Omdat we maar 1 keer gewonnen hebben, doet iedereen extra zijn best om met de feestdagen wat aan te sterken.
Maandag 11 januari is het zover, de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. We moeten uit naar Lochem, daar heben we thuis nog van gewonnen. Dat kwam mede dooordat ze een hele zwakke dame bij zich hadden toen. Ze hadden haar nu niet op gesteld, en haar vervanger was wel veel knapper, maar ook veel beter. We beginnen de wedstrijd nog redelijk, maar uiteindelijk verliezen we met 5 - 3.
Op 17 januari moeten we naar spees sjuttel. Op een zondag morgen nog wel. Deze wedstrijd is buiten onze schuld twee maal verzet. De laatse keer is dit allemaal nogal op het laatste moment gebeurd. Ze hebben dan ook de grootste moeite hun team compleet te krijgen. Wel goed voor ons die twee invallers, want we winnen met 2 - 6. En dat voor een zondag morgen!!!!!!!!
24 januari weer een uitwedstrijd op zondag. Naar Doesburg dit keer, en geheel volgens traditie doet Martijn dan mee. Verder gaat het best redelijk, alleen de mixen willen dit jaar niet echt lopen. De wedstrijd verliezen we dan ook met 5 - 3. Gelukkig is het bij Ada in de kantine wel gezellig.
Het is eigenlijk doodzonde, het jaar is net begonnen, maar op 5 februari spelen wij alweer onze laatste wedstrijd van het seizoen. Het is eigenlijk te gek, zo weinig wedstrijden en dan ook nog in zo,n korte tijd. We treden deze avond compleet aan, en Phido is onze tegenstander. Een wedstrijd om snel te vergeten, 2 - 6 verlies. We zitten dan ook al vroeg in de kantine om het seizoen af te sluiten, en zoals verwacht blijft ook phido ons steunen tot de kantine dicht gaat. En dan is het al na twaalf uur!!
Hoewel het weer reuze gezellig was dit seizoen, zijn de resultaten niet echt denderend. 2 maal gewonnen en 6 wedstrijden verloren. Maar wie weet gaat het volgend jaar beter.. We hopen in ieder geval dat we wat meer partijen mogen spelen.

groeten van Jannie, Jet, Alfred, Martijn en Jan

Terug naar Verslagoverzicht