Datum: 25-09-2018     Tijd: 04:43

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: R2_2007

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag seizoen '06/'07 HBC recreanten 2

Ter verduidelijking dit team bestaat uit Fred, Henry, Agnes en Judith Weustenenk
De wedstrijden hadden we mooi verdeeld over het seizoen. Door omstandigheden die je niet altijd in de hand hebt, moeten we, bij het schrijven van dit verslag, nog 2 wedstrijden worden gespeeld.
Er waren dit seizoen geen schokkende gebeurtenissen. WE hebben het allemaal zonder al te veel kleerscheuren doorstaan. AI hadden de heren d.d. 11 maart beiden een leuke kniebandage omgedaan. Je weet maar nooit waar het goed voor is. Henry was een beetje al te jolig van de piste geskied en Fred heeft nu eenmaal een kwetsbaar knietje.
Toch hebben beiden zich volledig ingezet voor het team en ook de dames wisten zich goed stand te houden. We leren veel bij van Gerard, al blijft Agnes vol houden dat het op haar leeftijd echt niet meer te doen is ( huppelt je links, rechts troelala, dat lukt niet meer).
We weten het wel, maar de uitvoering blijft duidelijk nog achter. Maar volgend jaar ploeteren we door en wie weet Agnes, zeg je dan ook, het kan ook op mijn leeftijd. ( Ik Judith sluit me hier dan maar bij aan).
In welke regionen we gestrand zijn kunnen we nu nog niet weten, maar in ieder geval niet eerste of helemaal laatste, denken we nu nog. Als jullie dit lezen zal dit vast al wel bekend zijn. P.s: toch echt laatste, is nu gebleken .....????
We beraden ons nog op een passende afsluiting van dit seizoen.
Als laatste bedanken we al onze invallers en invalsters voor hun medewerking in ons team,

Groetjes en tot volgend badmintonjaar.
Judith

Terug naar Verslagoverzicht