Datum: 25-09-2018     Tijd: 05:19

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: R3_2010

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag van recreanten team HBC3 seizoen 2009/2010

Wij begonnen zondag 20-9-2009 uit bij Spees Sjuttel Agnes Fred Henri Judith beten de spits af. Bij het maken van de indeling van het seizoen hadden wij al gelijk een groot probleem (eigenlijk kon Fred alleen bij de Graafschap op de tribune spelen)Hi Hi Hi Wij gingen goed van start al lopende het seizoen hadden wij nog een SARA te vieren . Wij moesten de draad weer op pakken maar dat lukte niet te best er gingen partijen verloren. Wij raakten meer en meer punten kwijt aan de tegenstanders. Ondanks de goede invalbeurten van Sander-Agnes Sannes en Jannie konden wij de stand inde poule niet opkrikken. De invallers willen wij nog bedanken voor hun inzet. Een van de laatste wedstrijden raakten Henri al in de begin fase geblesseerd ,verder spelen was onmogelijk . Het seizoen voor Henri was hierbij afgelopen, maar hij was er wel elke keer om ons te coachen en vooral om te tellen en de 3 helft. De laatste wedstrijd was thuis, het hele team is compleet om het wedstrijdseizoen goed af te sluiten. Het was een erg gezellig (goed) seizoen.. Wij hopen met het team in het nieuwe seizoen alleen iets hoger op de ranglijst te eindigen. Tot volgend seizoen.
Henri-Evert-Fred- Herni- Judith- Agnes

Verslag wedstrijd op 1902
Vrijdagavond 19 februari was er weer een wedstrijd voor ons en wel tegen Phido. In Doetinchem hadden wij verloren met 5-3 dus willen wij nu graag winnen. De heren beginnen Fred wint zijn enkelpartij die erg spannend was. Evert moest helaas zijn meerdere kennen in de tegenstander. Nu de dames Herni verloor de enkelpartij en Agnes had 3 sets nodig maar kon dit niet omzetten in winst. Wat bleek nu Phido was kampioen zij hadden 2 punten nodig en die hadden ze. Uit Doetinchem waren ze gekomen om hun bloemen aan te bieden en een foto te maken. Maar wij spelen verder en maken er nog een paar leuke partijen van. De heren dubbel weten wij te winnen. En 1 mix partij hebben wij gewonnen. Dus weer 3-5 voor Phido. Phido had voor taart gezorgd en in de kantine hebben wij nog gezellig na gepraat. Wij hebben nog 1 wedstrijd te gaan misschien dat wij dit winnend kunnen afsluiten.

Recr. HBC 3 Herni-Judith-Agnes Evert-Fred-Henri

Verslag laatste wedstrijd HBC-3 Recreanten tegen Steenderen op 26-02-2010.
De laatste wedstrijden, het gehele team is aanwezig. Henri helaas nog geblesseerd, maar deze avond zeer verdienstelijk als teller, met dank van het spelende team. Fred begon met zijn enkel partij en won deze, gelukkig, in ieder geval een punt. De avond kan al niet meer stuk. Evert probeert met alles wat hij in zich heeft, zijn enkel partij te winnen, maar helaas het lukte niet.
Dan de dames. Allereerst Herni, ze haalde alles uit de kast, waarbij ze zich zelfs liet vallen om de shuttle nog te pakken. Helaas resulteerde dit niet in een overwinning. De laatste enkel partij werd gedaan door Judith. Ze won na enkele spannende ralley’s.
Hierna de dubbels: Fred en Evert deden alles wat ze konden en vonden zelf dat ze best de partij naar zich toe hadden kunnen halen. Helaas was dat niet gelukt. Volgende keer beter. Hierna de dames: Herni en Agnes, ook zij haalden alles uit de kast en wonnen geloof ik nipt van de dames van Steenderen.
Hierna de spannende mix dubbels. Fred en Judith speelden voor wat ze waard waren en geloof het of niet, ze wonnen. Evert en Agnes speelden wat langer door en Agnes liet zich daarbij goed horen. Het werd een 3 setter. De enige van deze avond. Spannend tot op het laatste moment. Alles werd uit de kast gehaald, maar dat mocht niet baten. Steenderen haalde de winst naar zich toe in de derde set. Maar geen verliezers deze avond, het werd 4-4. We staan tot nu toe 3 de, maar als Zuidveen nog speelt tegen Steenderen, zullen we uiteindelijk wel op de 4 de plaats eindigen. Een mooie middenmoot.

Terug naar Verslagoverzicht