Datum: 17-11-2018     Tijd: 20:51

Vereniging-Lidworden

Lid worden?

Houd je van badminton of wil je het gewoon eens proberen? Kom dan eens kijken of meespelen in Sporthal de Kamp. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de eerste drie keer meetrainen op de dinsdagavond is helemaal gratis. Hiervoor hebben we ook een racket en shuttles beschikbaar.
Ben je na deze drie keer meespelen helemaal verkocht dan kan je lid worden van onze vereniging. De contributiekosten zijn redelijk en we proberen deze zo laag mogelijk te houden.
Wil je nog even wachten met het lidmaatschap omdat je b.v. niet altijd bij de training aanwezig kunt zijn. Dan kun je een smash-kaart overwegen. Deze kaart biedt je de mogelijkheid om, tegen betaling, langer (5 of 10 keer) mee te blijven trainen.

Wat zijn precies de kosten:

Voor wie?LidmaatschapSmash-kaart
per ½ jaarper jaar5x10x
Kleine jeugd (Basisschool):€ 30,00€ 50,00€ 15,00€ 27,50
Jeugd vanaf 13 jaar:€ 45,00€ 80,00€ 15,00€ 27,50
Senioren - € 150,00€ 30,00€ 55,00

Heb je besloten om lid te worden!
Meld je dan aan bij de ledenadministratie, zie hiervoor: Bestuur

De Smash-kaart

De Smash-kaart is een nieuw fenomeen. Deze kaart stelt niet-leden in staat toch regelmatig mee te trainen of te spelen. Op vertoon van de smash-kaart kan dan 5 of 10 keer meegetraind of meegespeeld worden op de trainingsavond (dinsdag) van HBC.
Hieronder 2 plaatjes van de Smash-kaart